Hva skjer egentlig nå? spurte Iver…

Ærede pilotmedlemmer i Iver & Evnes Matgledeklubb for små Gastronauter

Iver stilte oss et godt spørsmål her om dagen, han gjør ofte det – og vi innså at vi nok må fortelle dere litt mer om hvem vi er og hva som skjer videre herfra.  

De aller fleste av dere kjenner Iver & Evne som «de der barnevennlige oppskriftskortene som ligner et brettspill»

Dette produktet ble til fordi jeg som mamma kjente at det var viktig for meg at barna mine fikk et godt forhold til mat og jeg ønsket å bruke kjøkkenet som et sted for gode stunder med mine små…Lang historie kort, mitt idylliske drømmescenario var ikke lett å få til i en travel hverdag og grublerier rundt denne problemstillingen har over de siste årene materialisert seg som et matkonsept for barn, bygd på virkemidler fra tegneserie, spill og animasjon. 

Iver & Evne er for tiden under ombygging fra å være et enkelt fysisk produkt i en nettbutikk, til bli en morsom, støttende og inspirerende matgledeklubb for travle barnefamilier. 

Mat er jo både gøy og viktig, 
så vårt løfte til deg som kunde høres slik ut: 

Iver & Evne skal, gjennom innholdet i Matglede-klubben for små Gastronauter, hjelpe deg å skape flere gode stunder på kjøkkenet med barna dine slik at de får innarbeide kunnskap, ferdigheter og gode holdninger til mat fra de er små.

Hva skjer fremover mot sommeren?

  1. Vi skal jobbe frem den digitale versjonen av våre oppskrifter som et engasjerende verktøy for matlaging sammen med barn.
  2. Vi skal etablere rammene for klubbuniverset, dvs. medlemsinnhold og kommunikasjonsform.
  3. Vi skal lansere spilluniverset på skikkelig. Vil dere ha testtilgang må dere gi oss informasjon om dere har konto i Google Play eller App-Store + hvilken e-post adresse som er knyttet til denne.


Samfunnseffekt – vi er et sånt selskap!

Iver & Evne er vi oppriktig opptatt av at det vi gjør skal ha positiv effekt og som pilotmedlem i denne perioden vil du få muligheten til å påvirke ved å si din mening. Det er tross alt dere som vet hva vi bør gjøre for å få dette kan fungere best mulig for dere.


Det vi vet med sikkerhet er at forskning viser at barn må lage mat for å bli glad i mat, og gjennom gode stundene på kjøkkenet med sine voksne får barna muligheten til å oppdage matglede, lære å lage mat og innarbeide gode holdninger mat, ernæring og bærekraft. 


Med vennlig hilsen
Torill S. Hoel
Gründer og daglig leder i Iver & Evne
på vegne av teamet