Logo for Iver og Evne - FramsideGå til appen

Bygge kompetanse

Iver & Evnes innhold er matfaglig forankret og kvalitetssikret av nettverket vårt med flinke kokkevenner og råvareeksperter!

Iver & Evne er godt i gang med å bygge ut nettverket av engasjerte mennesker som brenner for sitt fag og som stiller seg bak Gastronautenes oppdrag for å spre matglede og mestring!

Iver & Evnes har fokus på matlaging fra bunnen, god smak og kunnskap om råvarer og derfor er det viktig for oss at innholdet kvalitetssikres av de som kan faget!

Nye navn vil dukke opp her utover i 2023/2024.

Kokkene!

Anne Dorthe Magnus Ask

Anne Dorthe Magnus Ask

Kokk og pedagog

Det matfaglige rammeverket som Iver & Evne bygger på er laget av Anne Dorthe Magnus Ask som er utdannet både kokk og pedagog.

Sigurdur Runar Ragnarsson

Sigurdur Runar Ragnarsson

Kokk

LinkedIn

Siggi har jobbet i Hotell og restaurantbransjen i over 18 år. Han er utdannet mesterkokk, med erfaring fra begge landslag, veldedighetsarbeid og drift av serveringssteder.

Anja Moen Hareim

Anja Moen Hareim

Leder av Samfunnssentralen

Nettside

Anja er utdannet kokk og var involvert med sin kompetanse i perioden da Iver & Evne utviklet og produserte det første produktet i 2018/2019; Oppskriftskortene som ligner brettspill.

Råvare-ekspertene!

Marianne Aareskjold

Marianne Aareskjold

5. generasjons møller

Les mer om Stangeland Mølle

Marianne er 5. generasjons møller i familiebedriften Stangeland Mølle.

Ledig plass!

Ledig plass!

Cherrytomat-ekspert

Ledig plass!

Ledig plass!

Eple-ekspert

Vi søker barnehagevenner!

Ledig plass!

Ledig plass!

Barnehagevenn!

Ledig plass!

Ledig plass!

Barnehagevenn!

Ledig plass!

Ledig plass!

Barnehagevenn!

Kan det være dere?

Torill Steinback Hoel

Torill Steinback Hoel

Daglig leder

Vi søker barnehager som er oppttatt av matglede og vil være med påvirke videre utvikling av innhold og funksjonalitet ved å fortelle oss hvordan vi treffer best på behov deres. Lyst å vite mer? Ta kontakt på torill@iverogevne.no

Våre impactmål

Folkehelse

Alle barn utvikler et godt forhold til mat gjennom å delta i matlaging fra de er små.

Bærekraft

Alle barn blir kjent med råvarer og får et bevisst forhold til mat som en ressurs.

Våre støttespillere

ValidéFilmkraftVestnorsk FilmsenterImpact StartUpInnovasjon NorgeMediefondet Zefyr