Logo for Iver og Evne - FramsideGå til appen

De ansatte

Alle våre ansatte har masse iver og evne i seg, noen mer av det ene eller det andre ..

Torill S. Hoel

Torill S. Hoel

Gründer/Daglig leder

LinkedIn

Idèskaper og gründer. Torill har bakgrunn fra økonomi, administrasjon og markedsføring. Hun har også en kreativ åre som renner sterkt. Torill er opprinnelig fra Molde, men bor i Stavanger med mann og tre barn. Torill er også medgründer Øyvinds lillesøster.

Øyvind S. Hoel

Øyvind S. Hoel

Medgründer/Grafisk animasjonsdesigner

LinkedIn

Øyvind er utdannet ved Kent University og jobbet i mange år som frilanser fra London. Han er grafisk animasjonsdesigner med kakrakterdesign som sitt spesialfelt. Han bor nå i Oslo med kone og to barn.

Iver

Iver

Engasjementsansvarlig

Iver står for engasjement og pågangsmot. Han er spontan og tenker ikke så mye før han hiver seg utpå. Det kan ende opp i kaos og da mister Iver fort motet. Er han sulten i tillegg blir han ekstra sur og motløs. Derfor trenger han Evne. Iver bor sammen med sin BFF, Evne, i Matens Univers.

Evne

Evne

Motivasjonsansvarlig

Evne er planleggeren og den som søker kunnskap. Han er opptatt av å gjøre ting skikkelig og vet at øvelse gjør mester. Men han begraver seg fort i teorier og forberedelser slik at han aldri kommer i gang. Derfor trenger han Iver. Evne bor sammen med sin BFF, Iver, i Matens Univers.

Grensesnitt

Grensesnitt

UX-design og utvikling

Nettside

Grensesnitt har bistått Iver & Evne med å lage den digitale versjonen av matoppskriftene. Grensesnitt er en gjeng ivrige utviklere og designere på Bryne som jobber med å lage nettsider, apper og digitale produkter som forenkler hverdagen til både kundene og brukerne.

Levato

Levato

Co-produsent

Nettside

Levato har laget den første episoden av Iver & Evne spillet sammen med oss. De er lokalisert i Bergen og har spillbasert læringsteknologi som sitt spesialfelt og særskilt for for høyere utdanning og bedriftsopplæring.

Våre støttespillere

ValidéFilmkraftVestnorsk FilmsenterImpact StartUpInnovasjon NorgeMediefondet Zefyr