Logo for Iver og Evne - FramsideGå til appen

Styret

Som et lite gründerselskap er vi meget stolte av å ha fått folk av dette kaliberet med oss i styret.

Hilse på!

Jan Grimstad

Jan Grimstad

Styreleder/Medeier

LinkedIn

Styret ledes av Jan S. Grimstad, en mann med stort nettverk og lang ledelseserfaring fra IT-bransjen. De siste årene har han jobbet som bedriftsrådgiver gjennom eget selskap og som prosjektleder i Hjelmeland kommune. Han er nå ansatt i næringsavdelingen, landbruks- og havbrukskontoret, i Stavanger kommune.

Kristian Bruarøy

Kristian Bruarøy

Styremedlem/medeier

LinkedIn

Kristian Bruarøy er utdannet journalist og kommer fra tv/mediebransjen, han var med å etablere og lede Tv2 Sumo i mange år og har de siste årene jobbet som konsulent fra eget selskap.

Inger Johanne Stenberg

Inger Johanne Stenberg

Styremedlem

LinkedIn

Inger Johanne Stenberg er utdannet journalist, jobbet i NRK i mange år, deretter Gambit H+K og er nå kommunikasjonsdirektør i ONS.

Therese Oppegaard

Therese Oppegaard

Styremedlem

LinkedIn

Therese er opprinnelig utdannet kokk men jobber i dag som forretningsutvikler i Validé. Hun har 20 års erfaring fra restaurant, event, IT og digitalisering, og har i dag helseteknologi som sitt hovedfokus.

Bent O. Hansen

Bent O. Hansen

Styremedlem

LinkedIn

Bent har over 20 års ledererfaring fra IT, dagligvare, retail og innovasjon. Han jobber nå som COO og forretningsutvikler i innovasjonsselskapet TEAL, og har spesialisert seg på utvikling innen mat og reiseliv.

Våre støttespillere

ValidéFilmkraftVestnorsk FilmsenterImpact StartUpInnovasjon NorgeMediefondet Zefyr