Fiskepinner

Fiskepinner er kjent for mange barn, men ikke alle vet at man kan lage det selv og at det smaker godt. Og så er det gøy å få dyppe og rulle fisken i mel, egg og panering. Det blir litt søl, men det er det verdt!

Oppskriften illustrert på Iver & Evnes oppskriftskort på fiskepinner lagd fra bunnen består av disse ingrediensene:

  • 400 g tosk
  • 2 dl mel
  • 1 ts karri
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 egg
  • 2 dl cornflakes

Du kan selvsagt bruke andre typer filet av fisk, f.eks. seifilet. 

Fiskepinnene kan stekes i ovnen eller i stekepannen. 

Til panering av fiskepinner kan du bruke brødrasp eller havregryn i stedet for cornflakes. Det kan være et tips å ringle litt olje over fiskepinnene før de stekes i stekeovnen, da blir det ekstra sprø og god. 

Iver & Evne Fiskepinner kan kombineres med oppskriftskortene PotetstappeRåkostLefsebrød 
og Grønnsaksmiks.

 

Iver & Evne oppskriftskort kan kjøpes her

 

Lykke til!