NÅ — 40% på boksen med 30 oppskriftskort.

TEGN OG SKRIV SELV - BANANBRØD

HAR DU NOEN BRUNE BANANER LIGGENDE? 
Da kan du lage et bananbrød.
  • Iver & Evnes bananbrød kan lages uten ekstra sukker, men husk å bruke de bruneste bananene for de er søtest på smak.
  • Ønsker du litt ekstra søtsmak kan man strø sukker og kanel på toppen av brødet, før det stekes. Drypper du noen gode dråper med olje over der igjen, blir det litt knas og knask i skorpen. 
  • Oppskriften er nok til ett bananbrød.
  • Bestill Iver & Evnes tegnemal her

 

UTSTYR

1 BOLLE

1 LITERMÅL

1 SPISESKJE

1 TESKJE

SLIKKEPOTT

GAFFEL

BRØDFORM M/BAKEPAPIR

GLASS

    

 

INGREDIENSER 

3  BRUNE BANANER
2 EGG
5 SS OLJE
4 DL MEL
2 TS BAKEPULVER
1 TS VANILJESUKKER
SUKKER OG KANEL


SKRIV OG TEGN INN I LØYPA
  1. SETT OVNEN PÅ 180 GRADER, OVER OG UNDERVARME.
  2. SKRELL BANANENE OG MOS DE GODT MED EN GAFFEL
  3. KNEKK EGGENE, ETT OG ETT I ET GLASS. HA DE I BOLLEN. 
  4. HA I ALT DET  TØRRE (MEL, BAKEPULVER, VANILJESUKKER)
  5. HA I OLJE OG BLAND ALT GODT SAMMEN. 
  6. HELL RØREN I FORMEN. STEK KAKEN I CA. 40 MINUTTER.