NÅ — 40% på boksen med 30 oppskriftskort.

Barnehage/Skole

Iver & Evnes verktøy fungerer godt i undervisning. Også voksne som ikke er like trygge på det å veilede barn som skal lære vil kunne støtte seg til kortene.

Vi kan godt si at Iver & Evne passer for barn i alle aldre - og med det mener vi at alle som er nybegynnere, alle som skal lære å lage mat skal finne et oversiktelig og bra sted å komme i gang! Noe som er enkelt og ty til og ikke for krevende å gjennomføre på en god måte.

I den kanskje litt overveldende mengden informasjon som finnes der ute i forhold til mat og matlaging, har Iver & Evne konsentrert seg om å lage basisoppskrifter med færrest mulig og enkle ingredienser, overkommelige porsjoner (som kan dobbles, tripples om nødvendig). Vi har fokusert på grunnleggende kunnskap og ferdigheter, teknikk og metode og forståelse for at man må bruke sansene når man skal jobbe frem gode smaker og matopplevelser.

 

Det visuelle formspråket kombinert med lite tekst gjør konseptet egnet for de som strever med lesing helt opp i voksen alder. Andre med behov for litt tilrettelegging vil også kunne oppleve mestring og kontroll ved hjelp av Iver & Evnes verktøy.