
Iver & Evnes bananbrød kan lages uten ekstra sukker, men husk å bruke de bruneste bananene for de er søtest på smak. For å få litt ekstra søtsmak kan man strø sukker og kanel på toppen av brødet, før det stekes. Drypper du noen gode dråper med olje over der igjen, blir det litt knas og knask i skorpen.
Oppskriften er nok til ett bananbrød.
BESTILL GRATIS TEGNEMAL HER
UTSTYR |
|
1 STK
|
BOLLE |
 1 STK
|
DESILITERMÅL |
 1 STK
|
SPISESKJE |
2 STK
|
TESKJE |
1 STK |
GAFFEL ELLER STAVMIKSER |
1 STK |
BRØDFORM MED BAKEPAPIR |
INGREDIENSER |
|
 3 STK
|
BRUNE BANANER |
2 STK |
EGG |
5 SS |
OLJE |
4 DL |
MEL |
2 TS |
BAKEPULVER |
1 TS |
VANILJESUKKER |
|
|
SLIK GJØR DU |
|
|
- SETT OVNEN PÅ 180 GRADER. OVER OG UNDER VARME.
|
|
- SKRELL BANANENE OG MOS DE GODT MED EN GAFFEL.
|
|
- KNEKK EGGENE, ETT OM GANGEN I ET GLASS OG HELL DE I BOLLEN.
|
|
- HA I ALT DET TØRRE OG BLAND GODT.
|
|
|
|
- STEK BRØDET MIDT I OVNEN I CA. X MINUTTER.
|
|
- VASK OG RYDD OPP ETTER DEG.
|
TIPS PÅ TAMPEN |
|
|
|
Bruk piltastene for å navigere eller swipe hvis du er på telefon