FRI FRAKT I NORGE

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser for bestillinger på iverogevne.no

Iver & Evne AS

Organisasjonsnummer 817 303 102

Hognes gate 13, 4041 Hafrsfjord

post@iverogevne.no

MVA på 25% inngår i alle priser.

 

Bestilling

Vær nøye med å fylle ut riktig kontaktinformasjon og leveringsadresse når du bestiller så unngår vi forsinkelser og feil på utsendelsen.

Når bestillingen er registrert vil du motta en automatisk ordrebekreftelse på e-post. Vi behandler alle ordrer fortløpende. Vi tar forbehold om at automatiske e-poster kan bli forsinket, eller levert til feil e-postadresse. 

 

Frakt

Varer som bestilles på iverogevne.no sendes ut fortløpende og maksimalt innen1 uke etter bestilling. Når kunden har mottatt varen utlevert anses varen som levert. Vi sender i hele Norge. Varene sendes med Helt Hjem eller Posten Norge. Normalt skjer leveringen innenfor 1–10 virkedager avhengig av fraktleverandøren. Dersom det skulle oppstå forsinkelse på leveringen av varen du har bestilt vil ikke iverogevne.no stå ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved levering som skyldes feil eller forsinkelser hos fraktleverandør.

Kundeservice

Vi vil selvsagt være tilgjengelig for å hjelpe med informasjon og sporing av pakken. Vi tar forbehold om at alle leveringsfrister er veiledende, og avvik kan forekomme. Skulle din sending bli forsinket eller borte gjør vi vårt beste for å hjelpe deg slik at du får varen du har bestilt.

Dersom du mot formodning ikke skulle ha mottatt din bestilling innen 10 virkedager etter at den er avsendt ber vi deg ta kontakt med kundeservice på post@iverogevne.no. Dersom du mot formodning ikke skulle motta dine varer får du selvsagt refundert det du har betalt.

 

Risikoen for varen(e)

Risikoen for varer overgår til kjøper når angreretten, etter 14 dager fra mottagelsen, er utløpt. Er varen blitt skadet etter at kjøperen har fått den bevarer kunden angreretten om skaden ikke skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra kundens side. Vi anbefaler å beholde originalemballasjen, da varen ved evnt. reklamasjon eller skader anbefales å sendes tilbake i original innpakning.

 

Betaling

Hos oss kan du betale med betalingskort, ApplePay eller Klarna.

 

Personvern

Iver & Evne AS nettbutikk på www.iverogevne.no er satt opp etter Norske lover og regler og personlig informasjon som registreres på nettsiden vil ikke bli solgt til en tredjepart.

 

Fraktpris

Vi har fri frakt i Norge.

 

Angrerett og retur

Du har alltid 14 dagers angrerett hos iverogevne.no. Denne gjelder fra den dagen du får varen utlevert. Om du ønsker å benytte deg av denne angreretten må du selv dekke kostnad for retursendingen. Pakken må være tilbake hos oss innen 14 dager etter du mottok den. Husk å fylle ut angreskjema og legg ved. Pakk varen forsvarlig, og gjerne i samme emballasje som du har mottatt den i om det er mulig. Retur skjer på kunden sitt ansvar, og dersom varen skulle forsvinne og den ikke er sendt med sporing vil kunden ikke få tilbakebetalt penger for ordren.

 

Ved godkjent retur får du refundert penger direkte til ditt betalingskort så snart butikken har mottatt din vare i retur. Dersom du har unnlatt å bruke vårt angreskjema, vil vi kontakte deg dersom du skal ha refundert penger til din konto. Er ikke varene tilbake innen 14 dager, vil du motta en tilgodelapp fra butikken, ikke pengene refundert.

 

Reklamasjon:

Alle varene kontrolleres  før de sendes. Dersom det likevel skulle ha oppstått skade under transport, eller varen er defekt må dette meldes så snart som mulig og senest innen tre dager pr e-post med bilde av skade.

 

Unntaket til denne hovedregelen er hvis bytting er umulig eller vil medføre uforholdsmessige store omkostninger for iverogevne.no. Vi vil avtale retur av defekt vare og utsendelse av ny.