NÅ — 40% på boksen med 30 oppskriftskort.

Personvern

Når du bruker nettbutikken vår og/eller er i kontakt med oss og bestiller varer fra oss vil Iver og Evne AS behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Iver og Evne AS ved daglig leder Torill Steinback Hoel. Kontaktinformasjonen til Iver og Evne AS AS er:

Adresse: Springarstien 3, 4021 Stavanger
E-post: post@iverogevne.no
Organisasjons nr.: 817 303 102

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på e-post, merk emnefelt med Personvern.

Formålet med å samle inn personopplysninger
Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

Oppfylle de rettigheter og plikter som følger av inngåelsen av et kjøp: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse.

Iver og Evne benytter seg også av nyhetsbrev utsendelser som markedsføring av våre produkter, tilbuder og nyheter. Dette mottar du kun om du selv har valgt å abonnere på våre nyhetsbrev. Du kan når so, helst melde deg av via en link nederst i hvert nyhetsbrev du mottar.

Vi behandler atferdsdata som bruk av kuponger, innsendelse av skjema, samt besvarer henvendelser som kommer inn til oss: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse.

Vi vil også bruke opplysningene dine til å håndtere klager og garantisaker for produkter.

Opprettelse av kundekonto
For alle kunder som handler hos oss, opprettes en kundekonto. Kundekonten kan gi deg tilgang med passord til dine egne, lagrede personopplysninger. Her kan du blant annet finne opplysninger om dine bestillinger, og du kan redigere personopplysningene dine.

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen av personopplysningene dine?
Behandlingen av personopplysningene dine er nødvendig for at Iver og Evne skal kunne utføre tjenester som å håndtere og levere ordren din.

Personopplysninger behandles også for å forhindre misbruk av og opprettholde et sikkerhetsnett til tjenestene våre. Eksempler på misbruk kan være forsøk på svindler, «spamming», hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene dine?
Vi vil beholde opplysningene dine så lenge du er en aktiv kunde (3 år).

Informasjonskapsler («cookies»)
Google Tag Manager: Et verktøy for å legge til funksjonalitet på nettsidene.
Google Analytics: Denne informasjonskapselen gir oss mulighet til å se informasjon om brukerens aktiviteter på nettsider, inkludert, men ikke begrenset til sidevisninger, kilde og tid brukt på et nettsted. Iver & Evne anonymiserer IP-adresser før disse sendes videre til Google, noe som betyr at de ikke kan spores tilbake til enkeltpersoner. Dette bidrar til å beskytte ditt personvern. Ved hjelp av Google Analytics kan vi se hvilket innhold som er populært, og mindre populær, på våre nettsider og arbeide for å gi våre brukere flere av de tingene de liker å lese og se på.

Faebook pixel:
Facebook pikseltagger innebærer at det plasserer en informasjonskapsel på datamaskinen din som kan sende et varsel til Facebook for å orientere Facebook om at du har vært inne på den nettsiden og hvilke handlinger du har foretatt deg som Facebook pixeltaggen er knyttet til. Denne teknologien kan i teorien anvendes til å eksponere deg for Iver & Evne i din Facebook “feed”. Bruk personverninnstillingene dine på Facebook for å begrense eksponeringen for slik markedsføring.

Hvem har tilgang til personopplysningene dine?
Personopplysninger som videresendes til tredjeparter vil kun bli brukt til å tilby deg tjenestene som er nevnt ovenfor, lager- og distribusjonsleverandører i forbindelse med leveringen av bestillingen din og leverandører av betalingstjenester for betalingen din. Dine personvernsopplysninger vil under ingen omstendigheter bli solgt videre eller missbrukt på noen som helst måte.

Utlevering av personopplysninger til andre
Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Lagringstid
Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig eller tillatt for det formål personopplysningene ble samlet inn for, og som beskrevet over. De kriterier som brukes til å bestemme hvor lenge vi skal lagre dine personopplysninger omfatter: den tidsperiode hvor vi har et kundeforhold med deg, i de tilfeller vi er underlagt en juridisk forpliktelse, eller i de tilfeller hvor oppbevaring er hensiktsmessig med hensyn til vår juridiske stilling (f.eks. ifbm håndhevelse av kjøpsvilkår). Personopplysninger slettes automatisk 3 år etter siste kontakt.

Klager
Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Endringer
Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Informasjon om andre endringer vil bli gitt på iverogevne.no

Sikkerhet
Alle personopplysninger blir lagret i et sikkert miljø. Vårt nettsted benytter Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi. Dette er en av de mest avanserte sikkerhetsteknologier som for tiden er tilgjengelig for nettransaksjoner. Den krypterer all din personlige informasjon slik at det ikke kan leses som informasjon over Internett.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg
Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Norsk data beskyttelse nettside: https://www.datatilsynet.no.
For å ta i bruk dine rettigheter må du ta kontakt med vår kundeservice på email: post@iverogevne.no. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.